A pályázat célja

Vissza nem térítendő támogatással és/vagy kedvezményes kamatozású hitellel járuljon hozzá:

az 1994 előtt épült lakóingatlanok energiamegtakarítást eredményező nyílászáró csere/nyílászáró utólagos hőszigetelése beruházásokhoz.

Figyelem: Jelen pályázati konstrukció keretében az 1994 előtt épült ingatlanok tulajdonosai kizárólag nyílászáró cserére/nyílászárók utólagos hőszigetelésére pályázhatnak. Amennyiben a pályázó többféle beruházást is meg kíván valósítani (a nyílászáró csere/nyílászáró utólagos hőszigetelése, utólagos hőszigetelés, valamint fűtés és HMV korszerűsítés beruházásokból), úgy a NEP-2008-4 több célú beruházások pályázati konstrukció keretében kell pályáznia!
Tovább...
 
Biztonsági bejárati ajtók

biztonsgi_bejrati_ajt.gif Ismerje meg az ORFK és a MABISZ által minősített és ajánlott biztonsági ajtónkat, mely nyolc ponton záródó, fémtokba szerelt, zártszelvény-rács szerkezetű, felsőzár vezérelte rudazattal, négy irányba történő zárással trezorként működik. Egyedi méreteket,
elképzeléseket is megvalósítunk.

 

Tökéletes biztonság

Az ajtó acélból kialakított tokból, és acélból készült rácsszerkezetű ajtóból áll, melyet a felső működésével négy irányban, hét ponton reteszel.
A felső zár az ún. cilinder törés ellen védett. Az ajtót kiegészíti a hagyományos kilinccsel ellátott zár.
A biztonsági ajtót esztétikus külső és belső borítás takarja (kívánság szerint).
Az ajtó belsejében lévő szigetelő megoldja a hang és hőszigetelést.
Az ajtó tökéletes illeszkedése a huzatmentességet is biztosítja.
Külön kérésre speciális zárakat és cilinderzárakat is ajánlunk.

Az ajtó az ORFK és a MABISZ által minősített és ajánlott!


Az alapajtó minősítése: AND 3 - AND 5 teljeskörű mechanikai védelem. Az AND 10 és az AND 15
minősítésű biztonsági ajtók külső borítása alatt 2 mm-es acéllemez is található. Ezek az ajtók az olasz
MOTTURA tollas-kulcsos, illetve tollas-cilinderes zárral vannak felszerelve.

MINŐSÍTÉSI FOKOZATOK: AND 3, AND 5, AND 10, AND 15

 

zrak_bettek.gif

 
Garancia 

- Zártestre, zárbetétekre: 2 év (Mottura)
- Az ajtó belső mechanikájára: 8 év

 
Elegancia

A biztonsági ajtók külalakját kiváló megmunkálás teszi gyönyörűvé. Temérdek féle szín és árnyalat közül választhatja ki az önnek leginkább tetsző ajtót. Elegáns külalakja feldobja a lakás hangulatát. Ajtóinkat rendelhetik fújt MDF (Ral színskála összes színével), és furnérozott MDF vagy pozdorja kivitelben. A marásminákban szinte bármit megvalósítunk. Engedje szabadjára képzeletét és tervezze meg saját egyedi biztonsági bejárati ajtaját.

 

A biztonsági betörésvédelmi bejárati ajtó tehát garantáltan tökéletes betörés elleni védelmet biztosít, igazi dísze otthonának, kiemelkedő hőszigetelése folytán hónapról hónapra pénzt spórol meg önnek, segít lakása hőmérsékletének növelésében, valamint kiemelkedő hangszigeteléssel is rendelkezik!

 

Biztonsági bejárati ajtó akció:

4 irányba 7 ponton záródó "beltéri" Biztonsági bejárati ajtók, már nettó: 148 000 Ft-tól. Az akciós ajtó ára tartalmazza a szállítás, felmérés illetve a beszerelés díját. Az akciós ajtók kérhetők festett vagy furnérozott kivitelben is, marásminta nélkül. Ajtók oldalankénti marás: 14 000 Ft+Áfa/db


biztonsgi_bejrati_ajt_1.gif   biztonsgi_bejrati_ajt3.gifbiztonsgi_bejrati_ajt4.gifbiztonsgi_bejrati_ajt5.gifbiztonsgi_bejrati_ajt8.gifbiztonsgi_bejrati_ajt6.gifbiztonsgi_bejrati_ajt7.gif