Cégünkről

Kik vagyunk?
A Konstart Bt. 2000-ben alakult egy korábbi családi vállalkozás alapjain. Cégünk teljes körű építőipari generálkivitelezéssel foglalkozik.

A Konstart állandó csapatában megtalálható mérnök, műszaki előkészítő, építésvezető, szak- és segédmunkás gárda. Emellett, ha a projekt mérete megkívánja, megfelelő referenciákkal rendelkező, kipróbált alvállalkozói körből hívunk partnereket.

Cégünk szerszám- és gépparkját folyamatosan fejlesztjük, bővítjük. A minőség és költséghatékonyság szem előtt tartása mellett törekszünk a legújabb innovációk, anyag- és energiatakarékos technológiák alkalmazására.

Önmagunkkal és alvállalkozó partnereinkkel szemben támasztott legfontosabb követelményünk a megbízhatóság, a határidők pontos betartása és a jól szervezett, szakszerű, minőségi munkavégzés.

A nehéz piaci környezet ellenére társaságunk árbevételben és eredményben egyaránt növekvő volument tud felmutatni, likviditásunk folyamatosan biztosított.
Megrendelőink egy jelentős része korábbi munkáink eredményeként keres meg bennünket, köszönhetően a kedvező tapasztalatokon alapuló ajánlásoknak. Számos esetben keresnek meg olyan partnerek, amelyekkel közös projektek résztvevőiként a múltban jó munkakapcsolatot sikerült kialakítanunk. Folyamatosan figyeljük a pályázati lehetőségeket, közbeszerzési kiírásokat, emellett cégünk jelen van az interneten is, amely további lehetőség a megrendelőinkkel való kapcsolatteremtésre.

Tanusitasi jel INT ENG

Passzív házak komplett kivitelezése

Tervezéstől a megvalósításig.

A passzívház elv egyszerűnek tűnik, de gondos tervezést és a részletekre való odafigyelést igényel. Minősített passzív ház tervezőinknek és hozzáértő generál kivitelező csapatunknak köszönhetően képesek vagyunk Európa egyik legszigorúbb energetikai szabványának megfelelni.

Egy passzívház 90 %-kal kevesebb fűtőenergiát használ fel, mint egy hagyományos ház. Még az átlagos, új építésű házakkal szemben is 75 % az energia-megtakarítás. A fűtőenergia szükséglete kb. 1,5 liter fűtőolaj egyenérték (ez megfelel kb 1,5 m³ gáznak – a fordító) négyzetméterenként évente, ami az alacsony energiafelhasználású házakénál is lényegesen alacsonyabb. Ugyanakkor egy passzívházban lényegesen jobb a komfortérzet.

A passzívház a benne meglévő energiaforrásokat hasznosítja, mint például a benntartózkodó személyek testhőjét, vagy a beeső napsugárzást – a fűtés ezáltal alapvetően leegyszerűsödik. Különleges ablakok és egy, a külső falakon, a tetőn és az aljzaton nagy hatékonyságú hőszigetelésből kialakított burok tartja védelmezően meg a meleget a házban. A friss levegő huzatmentes utánpótlásáról egy szellőztető-berendezés folyamatosan gondoskodik, amiben egy nagy hatékonyságú hővisszanyerő az elhasznált levegő hőjét ismét rendelkezésre bocsátja.

Szolgáltatásaink
Építőipari generál kivitelezés 100%
Épületautomatizálás 100%
Bútor gyártás 100%
Nyílászáró csere 100%
Csapatunk
Hotya László
ügyvezető
Redantium, totam rem aperiam, eaque ipsa qu ab illo inventore veritatis et quasi architectos beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enims sadips ipsums un.
Meet me here:
Mira Zsuzsanna
bútortervező, nyílászáró értékesítő
Redantium, totam rem aperiam, eaque ipsa qu ab illo inventore veritatis et quasi architectos beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enims sadips ipsums un.
Meet me here:
Kovács Zoltán
műszaki vezető
Redantium, totam rem aperiam, eaque ipsa qu ab illo inventore veritatis et quasi architectos beatae vitae dicta sunt explicabo. Nemo enims sadips ipsums un.
Meet me here:
Beszállítóink