Fölé épített redőny

Y-THERM VAKO BOX, Fölé épített redőny

Fölé épített redőny1

Hőszigetelés a forró nyári, és a fagyos téli napokon
Gurtnis és motoros működtetés egyaránt lehetséges
A kereskedelemben kapható összes ablaktípushoz alkalmazható
Kiváló hő-, és hangszigetelő képességgel rendelkezik
A tok felülete előkészítés után, könnyen vakolható
Kiváló minőségű alumínium és műanyag alapanyagokból készül
A felsőtokos redőnyrendszerek a nyílászáróval együtt, egy munkafolyamatban, egy egységként kerülnek beépítésre. A kiváló alapanyagokból készült tok időjárás- UV-, és lépésálló tulajdonságokkal rendelkezik. Az alapanyagok környezetbarát technológiával készülnek. Éghetőség szerint a nehezen éghető kategóriába tartozik.

Ablaktól függően a többfajta adapter sín segítségével problémamentesen felrögzíthetők fa, PVC és alumínium nyílászárókra is. A rendszer beszerelése, nyílászáróval egyszerre történik. A szerkezet nem teherhordó, így áthidalóként nem használható! Rovarhálóval kombinált változata utólagosan is kiépíthető. Extrudált alumínium záróléc, üvegszálas szúnyogháló. Nyolcszögletű tengelye acélból készül. Rendszerünk – akár utólag is – bővíthető szúnyoghálóval!

Választható színek:
Szerkezet (doboz, lefutó) szín: Fehér, Barna, mahagóni, dió, aranytölgy.
PVC lamella színe: fehér, krém, bézs, szürke, aranytölgy, csoki barna, kongó barna, sötét-világos tölgy, mogyoró.
ALU lamella színe: fehér, krém, krém-fehér, világos bézs, sötétbézs, szürke, ezüst, csoki barna, kongó-barna, dió, aranytölgy, mahagóni, világos tölgy, sötét tölgy, antracit szürke, bíbor vörös, azúr kék, zöld.

Automatizált redőnyrendszer
Mindennapi életünkben különféle eszközök vesznek körül bennünket, melyeket minél egyszerűbben szeretünk kezelni. Miért tenne kivételt a redőnyével?
Redőnyeinket naponta minimum kétszer működtetjük. A kézzel történő mozgatás időigényes és egy idő után fárasztóvá válhat.
Válasszon Ön is motoros működtetést! Még kényelmesebbé teheti mindennapjait, ha redőnyeit távirányítóval vezérli, illetve teljesen automatikusan érzékelőkkel és vezérlőkkel kiegészítve egy intelligens ház részeként.
Az automatizált redőnyrendszerrel energiát takaríthat meg. Ki tud arról gondoskodni, hogy az árnyékolók minden nap megbízhatóan, időben záródjanak?
Hideg napokon akár 12%-kal csökkenthető a fűtési energia felhasználás.
Amit tanácsolunk: használjon redőnyeihez, zsaluziáihoz időkapcsoló órát.
Programozza be a nyitást és zárást. Értékes energiát lehet ilyen egyszerűen megspórolni. Fényérzékelővel való kombinálás esetén, nyáron is energiát takaríthat meg: a megfelelő időben történő árnyékolással az üvegfelületek nem melegszenek fel, ezért a belső klíma kellemes marad, sőt, a klímaberendezés működése is hatékonyabbá, költségkímélővé válik. Csőmotor teljesítményét, minden esetben- a redőnypalást típusától és méretétől függően- a gyártó által meghatározott mérettáblázat segítségével határozzuk meg.

Fölé épített redőnyFölé épített redőny szerkezeti felépítése:
A. Külső oldali homloklap.
B. fölső lap
C. Belső oldali homloklap (belső szerelőfedél)
D. Belső oldali alsó lap (alsó szerelőfedél)
C. és D. pontokban leírt alkatrészek a szervizelést is lehetővé teszik. Ennek meglétét, beépítés előtt célszerű ellenőrizni.

Az adapter-profil kapcsolatot teremt a nyílászáró és a redőnytok között, melyet kiegészítő alátétekkel biztosítjuk az összes nyílászáróra való felszerelést. Oldalsó rögzítő lemez biztosítja a nyílászáróra szerelt redőnytok elmozdulását.