Biztonsági bejárati ajtó

biztonsági bejárati ajtóBiztonsági bejárati ajtók acélból kialakított tokból, és acélból készült rácsszerkezetből állnak, mely a felső zár működtetésével négy irányban, több ponton reteszel.
Az acél tokot rendkívül stabilan, a falba fúrt 20 cm mélyen elhelyezett húzott köracélok segítségével több ponton rögzítve a tokhoz hegesztünk.
A tokot lehet beltéri és hőhídmentes kültéri kivitelben is kérni.
A rácsszerkezet az ajtóban 20x20x2 zártszelvényből, a tok illetve az ajtó kerete 80x40x2 mm zártszelvényből készül. Az ajtó 30x30x2 mm zártszelvényből három mezőre osztott keretből áll és a MABISZ előírása szerint 100 mm vagy annál kisebb közökkel van megosztva.
A biztonsági ajtót esztétikus külső és belső borítás takarja, furnér ill. MDF a kért színre pácolva, lakkozva, kívánság szerint.
Az ajtót kiegészíti egy hagyományos kilinccsel ellátott zár. Külön kérésre speciális zárakat és cilinderbetéteket is ajánlunk.
Elképzeléseit telefonon, email-ben vagy egy személyes találkozó alkalmával egyeztetjük és véglegesítjük (átlagosan egy ajtó beépítése kb. 2-3 óra).

 

Árak:
Biztonsági ajtó: 230.000 Ft +áfa-tól. (zárt folyosói, teli kivitel)

Fizetés:
A megrendeléskor 50% előleget kérünk, a többit az ajtó beépítése, átadás-átvétele után.

Az ajtó hő- és hangszigetelése:
A jelenlegi energia árak miatt, nem elhanyagolható szempont, hogy a biztonsági bejárati ajtó milyen hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkezik.
Bejárati ajtóink hő és hangszigetelése, maximálisan megfelel az ezzel szemben támasztott követelményeknek. A biztonsági ajtó belsejében lévő szigetelő anyag megoldja a hang- és hőszigetelést, tökéletes illeszkedése biztosítja a huzatmentességet.
A rácsszerkezetet kitölti egy 5 cm vastag hang- és hőszigetelő anyag (Isower), így a hangszigetelése kb. 40-42 dB, a hőszigetelése kb. 1,89 K.

100% Magyar Termék!
A “magyar termék” nem pusztán önmagában álló minőség. Sokak számára egyfajta “brand”, védjegy, ami szavatolja az áru minőségét, vagy más jellegű eszmei tartalmát.
Természetesen mindenki saját belátása szerint hozza meg fogyasztói döntéseit. Jó lenne azonban, ha a magyar termék vásárlása elsősorban nem ideológiai kérdés lenne, nem a politikai elkötelezettség függvénye. A növekvő nemzetközi versenyben egyszerűen fel kell ismernünk a helyi értékek fontosságát.
Támogassuk a hazait, a helyit, legyünk – így is – tudatosak a környezetünket, a társadalmunkat illetően.

NINCS REJTETT KÖLTSÉG !
Az ár magában foglalja:
– az ajtó legyártását
– a helyszíni felmérést
– az ajtó kiegészítőit (kilincs, kitekintő, zár takarók)
– a beépítést
– a régi ajtó, ajtótok és törmelék elszállítását
– a takarítást
– a réz vagy króm sínt a küszöbön
– a réz vagy króm seprűt az ajtólap alsó részén
– a szigetelő gumit az ajtótokon
Az árak rétegelt lemez borítással, MOTTURA zárral értendőek.

Választható:
– 100 féle marásminta, klasszikus és modern design
– 5000 féle színárnyalat (MDF borításhoz)
– 50 féle pác (furnér borításhoz)
– 70 speciális biztonsági zár

12 év Garancia!
– Zártestre, zárbetétekre: 2 év (Mottura)
– Az ajtó belső mechanikájára: 12 év! (a több mint 20 éves ajtóink is ezidáig rendben működnek)
– Non-stop szervíz

Megrendeléseket teljesítünk Budapesten, illetve vidéken. Vidéki megrendelés esetén, most csak 140 Ft/km díjat számolunk fel, egyszeri oda-vissza úttal!
biztonsági ajtó